Patient Care Coordinator

DENT ESTET este mediul în care vrei și poți să te dezvolți

DENT ESTET este lider în stomatologia din România și își propune să ofere fiecărui pacient cea mai frumoasă experiență, care să se ridice la standardele occidentale pentru care suntem recunoscuți din 1999.

Acest statut nu ar fi fost posibil fără echipa care ne-a fost aproape de la început, a celor care conturează povestea Dent Estet. Mai mult decât atât, am construit o echipă care îți recunoaște meritele și ți le răsplătește la adevărata valoare.

În clinicile noastre vei colabora cu o echipă multidisciplinară de specialiști și vei fi susținut de o echipă de suport impresionantă pentru a oferi servicii premium comunității noastre de pacienți informați și mulțumiți.

 Nu căutăm eroi, ci oameni dedicați

Ne dorim în echipă colegi pasionați, care își doresc să fie cei mai buni consilieri ai pacienților noștri.

De aceea, viitorul nostru coleg trebuie să dețină cunoștințe teoretice și practice care să îi permită să identifice nevoile pacientului, să ofere tot suportul și cunoștințele sale pentru a realiza, împreună cu echipa de medici și asistenți, o experiență benefică pentru fiecare pacient.

Susținem învățarea continuă, deci viitorul Pacient Care Coordinator trebuie să dețină atât abilitățile și competențele unui profesionist, cât și dorința, prin acțiuni concrete, de perfecționare constantă.

 Ne definește cultura de sharing

Ne definește cultura de sharing, ceea ce înseamnă că echipa Dent Estet împărtășește întotdeauna din cunoștințele individuale dobândite în ani de experiență, dar și din nenumăratele specificații ale cazurilor individuale ale fiecărui pacient.

 Investim în sediile noastre. În primul rând pentru echipă

La DENT ESTET vei beneficia de apreciere atât din partea companiei, cât și colegilor, și te vei bucura de un sediu de lucru elegant, conceput și amenajat la standarde internaționale. Este modul nostru de a-ți oferi cadrul ideal în care să profesezi.

Noi așa vedem performanța. Și demonstrăm în fiecare zi că aceasta este calea de a o atinge!

Alătură-te echipei noastre de elită!

Formular de contact


*Prin completarea acestui formular și anexarea CV-ului meu accept să fiu contactat de către DENT ESTET pe email și/sau telefon în vederea programării unui interviu.