Cariere

Îți muțumim pentru interesul manifestat față de grupul de clinici DENT ESTET!

Indiferent dacă faci parte dintr-un program de pregătire sau dintr-o altă organizație, aici ai oportunitatea de a deveni un membru valoros al unei companii unice. În urmă cu 15 ani, am pornit la drum stabilind un model unic în România de a oferi servicii stomatologice la standarde internaționale.
În tot acest timp, ne-am dezvoltat permanent începând de la specializarea medicilor în fiecare ramură a stomatologiei și includerea echipei medicale în programe de pregătire în SUA și Europa, până la dezvoltarea departamentelor conexe de HR, Marketing și Comunicare, Achiziții, Customer Care și Financiar-Administrativ. Toate acestea funcționează împreună pentru a asigura un scop final comun: satisfacția pacientului.
Astăzi, grupul DENT ESTET cumulează 7 clinici dentare specializate pe grupe de vâstă și o echipă extinsă de peste 150 de specialiști și medici, fiind liderul pieței locale de servicii de medicină dentară.
Te invit să descoperi oportunitățile pe care DENT ESTET ți le oferă pentru a-ți atinge obiectivele profesionale!

Cu sinceritate,
Dr. Oana Taban
CEO și Fondator DENT ESTET
oana taban


*Prin completarea acestui formular și anexarea CV-ului meu accept să fiu contactat de către DENT ESTET pe email și/sau telefon în vederea programării unui interviu.