Alege corect din prima!

Pierderea unui dinte afecteaza sanatatea generala a organismului! Alegerea informata a unui tratament de reconstructie dentara si a echipei medicale asigura reusita acestuia si iti ofera increderea ca vei obtine zambetul dorit fara riscuri si pe termen lung.

4 motive pentru care implantul dentar este alegerea corecta pentru tine:

  • BIO-ESTETICĂ: Arată ca dintele natural și este în perfectă armonie cu înfățișarea ta. In plus, are efect de întinerire a feței
  • PRECIZIE&EFICIENȚĂ:  Prin tehnologiile digitale de diagnostic corect existente rata de esec este aproape inexistentă
  • REZISTENȚĂ: Realizat din materiale de înaltă calitate, biocompatibile cu organismul, oferă are garanție pe viață și încredere necondiționată
  • RAPIDITATE: Prin soluțiile inovatoare bio-estetice poți obține un zâmbet nou chiar și în 24 de ore

Conform Academiei Americane de Implantologie Dentară, implantul dentar este singura soluție de tratament care înlocuiește un dinte lipsă și care redă în proporție de 99% funcționalitatea și estetica naturală a acestuia.

Rata de succes a tratamentului cu implant dentar depășește 98% la nivel global. Cu o îngrijire zilnică adecvată, conform recomandărilor medicului specialist, implanturile dentare pot rezista chiar toată viața!

Acest tratament este validat științific cu zeci de ani de cercetare, de aceea este sigur, biocompatibil cu organismul, estetic și funcțional!

Datorită îmbunătățirii calității vieții și a impactului major pozitiv asupra aspectului feței, implantul dentar este un tratament din ce în ce mai solicitat de către pacienții edentați.

La nivel mondial, peste 3 milioane de pacienți au ales implantul dentar și numărul crește în fiecare zi.