Promotie 24h Dental Facelift: 10 ani mai tanar in 24h!

ACEASTA PROMOTIE S-A INCHEIAT!

Urmariti-ne in continuare pentru a va bucura de ofertele DENT ESTET.

Alege sa arati cu pana la 10 ani mai tanar!

Datorita procedurilor moderne de estetica dentara si faciala disponibile prin intermediul programului 24h Dental FaceLift®, iti poti redobandi aspectul fresh si intinerit in doar o zi! Buzele isi recapata volumul, tenul devine mai luminos si mai ferm, iar zambetul iti completeaza look-ul perfect.

Cu 24h Dental FaceLift® iti poti reinventa look-ul apeland la servicii dentare de ultima ora sau la proceduri de estetica faciala: de la sistemul revolutionar de implanturi Fast&Fixed, fatetele dentare LUMINEERS sau cea mai avansata tehnica de albire dentara cu lampa ZOOM si pana la interventii de estetica faciala cu Botox sau acid hialuronic.

Pana la data de 17 noiembrie 2013, alege unul dintre pachetele promotionale create special pentru tine si bucura-te de o infatisare cu pana la 10 ani mai tanara si de o sedinta GRATUITA Digital Smile Design.

1. Pachetul Hollywood*
Beneficiaza de 100 euro reducere la Pachetul Hollywood, care include fatetele dentare Lumineers si 1 tratament de estetica faciala.

2. Pachetul Style*
Doar 470 euro in loc de 620 euro, pentru albire dentara cu lampa ZOOM si 1 tratament de estetica faciala (Botox sau Derma Filler).

3. Pachetul Makeover*
GRATUIT servicii de estetica faciala (Botox sau Derma Filler) daca alegi sistemul de implant dentar Fast&Fixed.

4. Pachetul Glamour*
50% discount la albirea dentara cu lampa ZOOM la alegerea a minim 4 fatete dentare Lumineers.

*Reducerile si beneficiile acordate gratuit se aplica exclusiv la achizitionarea intregului pachet care curpinde cel putin 2 servicii dentare si faciale. Nu se aplica reduceri pentru un singur segment de servicii din pachet.