Internship

Vino in echipa noastra!

Inscrierile pentru internship-ul din aceasta sesiune s-au incheiat! Am primit foarte multe solicitari de la tineri studenti la Medicina Dentara care fac lucruri extraordinare pentru dezvoltarea lor profesionala! Ne bucuram ca 3 dintre ei se vor alatura echipei DENT ESTET. Mult succes!

FIRST STEP to your professional upgrade in Dentistry!

În 2016, DENT ESTET își deschide din nou porțile pentru programul de internship, ediția a IV-a!

Înscrie-te în cursa pentru un program unic de internship oferit de DENT ESTET și câștigă un bilet la unul dintre cele mai importante congrese internaționale de stomatologie – THE GREATER NEW YORK DENTAL MEETING.

Poți fi unul dintre cei 3 câștigători ai internship-ului!

xinternship2-site

Ești student în anul IV (2015-2016) la Facultatea de Medicină Dentară și îți dorești să înveți de la profesioniști de top în stomatologie și să lucrezi cu cele mai avansate tehnologii și echipamente în domeniu? DENT ESTET îți oferă șansa de a face primul pas către o carieră de succes în stomatologie.

Indiferent de specializarea pe care ți-o alegi, medicii noștri pregătiți în fiecare ramură a medicinei dentare îți vor împărtăși din cunoștințele lor și te vor îndruma timp de 2 luni.

În plus, dacă ne demonstrezi că ai dedicarea pe care o căutăm la medicii noștri, vei rămâne într-un program extins de pregătire pe durata ultimului an de facultate și vei primi o bursă lunară de 100 de euro. Mai mult, vei avea șansa extraordinară de a participa la THE GREATER NEW YORK DENTAL MEETING.

Acolo, vei descoperi cele mai noi tehnici de tratament, tehnologii viitoare, proceduri de estetică dentară și facială cu o popularitate crescută în randul clinicilor de elită din întreaga lume și vei avea acces la cursuri și certificări internaționale.

Cum participi?

  • Completează formularul cu datele tale
  • Răspunde la 5 întrebări
  • Încarcă scrisoarea ta de intenție și CV-ul

Înscrierile sunt valabile până la 24 iulie 2016.

In perioada 25 iulie – 27 iulie , vom realiza selecția semifinaliștilor, în urma căreia vom alege cei 3 câștigători.

Pe data de 29 iulie vom anunța cei 3 câștigători ai internship-ului telefonic sau prin e-mail.

Programul de internship se va desfășura în perioada 1 august – 30 septembrie 2016.

Formular de inscriere

Pentru a te inscrie, completeaza fiecare camp din formularul de mai jos si incarca CV-ul si scrisoarea ta de intentie.

Formular de contact

Interviu online*

*Prin completarea acestui formular și anexarea CV-ului meu accept să fiu contactat de către DENT ESTET pe email și/sau telefon în vederea programării unui interviu.